حبوبات آبگینه, محصولات ارگانیک

بررسی لوبیا کرم (کشاورزی) آبگینه

لوبیا کرم (کشاورزی) آبگینه در مجموعه ارگانیک بار محصولی از شرکت گوکرن و با نام تجاری آبگینه و در وزن ۹۰۰ گرمی بوده و دردسته بندی محصولات در حال گذار به ارگانیک قراردارد. شرکت “گوکرن” مجموعه ای از محصولات ارگانیک و در حال گذار به ارگانیک را با نام تجاری آبگینه ارائه نموده است که توانسته محصولاتی متنوع از نان و غلات ، حبوبات و خشکبار ، مغزیجات، میوه و سبزی و صیفی جات و … را با هدف ارتقا و کمک به حفظ سلامت جامعه و برخورداری افراد از تغذیه ای سالم تولید نماید. شرکت گوکرن به کیفیت و سلامت محصولات تاکید نموده و محصولاتی بدون استفاده از سموم و کود های شیمیایی فراهم آورده است .
لوبیا کرم یا کشاورزی یکی از انواع لوبیا ها و از خانواده حبوبات است. حبوبات یا بنشن خانواده ای گسترده از گیاهانی است که شامل انواع دانه های خوراکی همچون لوبیا، عدس، لپه، نخود و غیره می باشند که دارای ارزش غذایی بالایی بوده و امروزه در سبد غذایی بسیاری از کشورها با ذائقه های مختلف وجود دارند.
خواص محصول لوبیا کرم آبگینه :
مجموعه ارگانیک بار با جمع آوری انواع محصولات سالم و مرغوب که توسط کارشناسان و تیم تخصصی ما انتخاب شده اند تلاش می کند تا در راستای حفظ سلامت مشتریان و ارائه محصولات ارگانیک و یا در حال گذار به ارگانیک گام بردارد. حبوبات منبع بسیار غنی از کربوهیدرات ها، پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. با تهیه حبوبات آبگینه از مجموعه ارگانیک بار می توانید از خواص و فوائد بی نظیر این محصولات بهره ببرید.
لوبیا کرم یا لوبیا کشاورزی دارای رنگ شیری بوده و یکی از مقوی ترین حبوبات است چرا که دارای میزان پروتئین قابل توجهی بوده و می تواند جایگزین مناسبی برای گوشت نیز باشد. این محصول به دلیل اینکه زود پز است در بسیاری از غذا ها به جای لوبیای چیتی و یا لوبیا قرمز نیز استفاده می شود. در ایران این نوع لوبیا در بسیاری از غذا ها از جمله غذای معروف و محلی باقلاقاتق استفاده می شود. لوبیا کرم آبگینه خواص بیشماری در حفظ سلامت افراد داشته و مصرف آن به تمامی افرادی که به دنبال پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان ها هستند توصیه می شود.
ویژگی های مشترک انواع لوبیا:
منبع پروتئین:
لوبیاها منابع پروتئین گیاهی بسیار مناسبی برای گیاهخواران هستند. در بین لوبیا ها تنها سویا دارای ۹ اسیدآمینه بوده و پروتئین کامل محسوب می شود لذا ترکیب لوبیا ها با برنج ، غلات و یا دیگر حبوبات در سبد غذایی روزانه سبب تکمیل نیاز بدن به پروتئین کامل می شود.
دارای خواص آنتی اکسیدانی:
لوبیاها سرشار از آنتی اکسیدان ها بوده که می توانند اثرات مخرب رادیکال های آزاد بر بدن را از بین ببرند واز بروز بیماری هایی هچون انواع سرطان ها و یا پیری زودرس پیشگیری نمایند.

حفظ سلامت قلب:
براساس مطالعات صورت گرفته توسط دانشمندان مصرف انواع لوبیاها ارتباط مستقیمی با جلوگیری از ابتلا به بیماری های کرونری قلبی و کاهش احتمال سکته قلبی وجود دارد. مصرف انواع لوبیا هچنین سبب کاهش و کنترل کلسترول خون می شود که از عوامل مهم بیماری های قلبی محسوب می شود.
کمک به کم خونی:
لوبیا ها سرشار از آهن هستند و مصرف آن برای افرادی که از کم خونی رنج می برند توصیه می شود.
شرایط نگهداریحبوبات آبگینه :
مجموعه ارگانیک بار با رعایت اصول بهداشتی و دقت در شرایط نگهداری محصولات، کیفیت و سلامت محصولات ارائه شده را تضمین نموده و همواره در انتقال این اطلاعات به مشتریان خود در تلاش بوده است تا از مزایای محصولات ارگانیک و یا در حال گذار به ارگانیک بهره ببرند. حبوبات آبگینه را در جای خشک و خنک نگهداری نمایید.

نحوه مصرف :
به جهت مصرف حبوبات آبگینه در انواع غذاها ، پخت آرام بر روی اجاق گاز گزینه ای مناسب می باشد. ظرف حاوی حبوبات را با آب سرد پر نمایید، روی اجاق گاز گذاشته و به جوش آورید سپس اجازه دهید با حرارت ملایم تا زمان نرم شدن آنها بجوشد.

مصارف مختلف لوبیا کرم آبگینه در برنامه غذایی:
افزودن به سالادها: مصرف لوبیا در سالاد می تواند باعث ایجاد احساس سیری در شما شده و می توانید از ترکیب چند لوبیا در سالاد های مختلف استفاده نمایید
استفاده از لوبیا به جای گوشت: اگر می خواهید میزان گوشت کمتری مصرف نمایید می توانید درانواع سوپ و یا خوراک های مختلف از لوبیاها استفاد نمایید
ترکیب لوبیا با سایر غلات: این ترکیب سبب ایجاد یک ماده غذایی با پروتئین کامل می شود.

راهکارهای کاهش مشکل نفخ مصرف حبوبات:
• از آبی که حبوبات در آن خیسانده شده اند به جهت آشپزی استفاده نکنید
• می توانید حبوبات را حدود نیم ساعت بپزید و سپس آب آن را عوض نمایید
• غذای حاوی حبوبات را خوب بجوید
• ز مصرف دسر های شیرین پس از مصرف حبوبات پرهیز نمایید

موارد احتیاط مصرف:
مجموعه ارگانیک بار توانسته طیف گسترده ای از محصولات ارگانیک و یا در حال گذار به ارگانیک را با توجه به علائق و شرایط خاص مشتریان گردهم آورد. زنان باردار و شیرده و افراد دارای بیماری های خاص بهتر است با توجه به شرایط خاص بدن خود میزان مصرف این محصول را با مشورت با پزشک و یا متخصص تغذیه مشخص نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید