دسته‌بندی نشده

بررسی عسل گشنیز ارگانیک مدا

بررسی عسل گشنیز ارگانیک مدا:

عسل گشنیز ارگانیک مدا حاصل شهد گیاهان گشنیز می باشد و دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است.

گیاه گشنیز نوعی گیاهی علفی است که نام علمی آن Coriangrum sativum  بوده و در بیشتر مناطق ایران به خصوص در شهرستان نهاوند استان همدان می روید.

گیاه گشنیز به دلیل مصارف دارویی و آشپزی از گذشته تا کنون مورد استفاده عموم مردم قرار گرفته است.  این محصول ارگانیک  همانند انواع عسل طبیعی تک گله ، حاصل چندین شهد گل می باشد.

ولیکن بخش عمده شهد این عسل از گیاهان گشنیز تامین شده است چرا که هیچ گاه شهد مورد استفاده زنبور از یک گیاه خاص تامین نمی شود. زمان برداشت عسل گشنیز اواخر بهار تا اوایل تابستان است.

عسل ارگانیک مدا دارای رنگی عقیقی و طبعی معتدل  و عطری مطبوع و اشتها آور است و به دلیل خواص بی نظیر اش مورد استقبال بسیاری از افراد  قرار می گیرد.

 عسل گشنیز ارگانیک مدا در مجموعه ارگانیک بار محصولی از شرکت مدا  بوده و دردسته بندی محصولات سودمند و ارگانیک قراردارد.

خواص محصول عسل گشنیز ارگانیک مدا:

انواع عسل طبیعی موجود در مجموعه ارگانیک بار با بررسی کارشناسان متبحر انتخاب شده اند تا ضمن حفظ سلامت مشتریان در زمینه ارائه محصولاتی با خواص درمانی برجسته و ارائه محصولات سودمند و ارگانیک گام برداریم .

عسل گشنیز همه خواص کلی که برای انواع عسل طبیعی بیان می شوند را داراست و علاوه بر آن در برخی موارد تاثیرات شگرف و به سزایی دارد.

گیاه گشنیز دارای ویتامین های C، A، B6 ، کلسیم ، پتاسیم، آهن، منیزیوم و فیبر می باشد. حجم قابل توجه مواد معدنی در این گیاه باعث شده است تا به عنوان یک منبع غذایی مناسب به جهت تامین مواد مورد نیاز بدن در نظر گرفته شود.

خاصیت ضد باکتریایی:

 از بارزترین خواص عسل گشنیز می توان به خاصیت ضد باکتریایی و ضد عفونی کنندگی آن اشاره نمود که از دیرباز در طب سنتی و در درمان بیماری های آبله و سرخک مورد استفاده قرار گرفته است.

این محصول ارگانیک برای مقابله با باکتری های سالمونلا  که سبب مسمومیت های غذایی می شوند مفید بوده و در زمینه بیماری های عفونت ادراری نیز موثر واقع می شود.

در درمان اسهال ناشی از عوامل میکروبی و قارچی استفاده شده  و می توان از آن به عنوان یک درمان خانگی برای بیشتر مشکلات گوارشی از جمله تهوع و استفراغ نام برد.

از دیگر خواص  عسل گشنیز ارگانیک مدا می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • مسکن و آرامبخش
  •  درمان بی خوابی
  • کاهش التهابات پوستی
  • درمان بیماری های پوستی
  • کاهش کلسترول
  • درمان اسهال
  • تنظیم فشارخون
  • درمان زخم های دهان
  • جل.گیری از کم خونی
  • ضد آلرژی
  • بهبود سلامت استخوان ها
  • بهبود سیستم گوارش
  • مراقبت از چشم
  • تسکین دردهای عضلانی ورزشکاران
  • بهبود سرماخوردگی و سرفه
  • ضد سرع و تشنج
  • آنتی اکسیدان قوی

شرایط نگهداری عسل گشنیز ارگانیک مدا:

مجموعه ارگانیک بار با رعایت اصول بهداشتی و دقت در شرایط نگهداری محصولات،کیفیت و سلامت محصولات ارائه شده را تضمین نموده و همواره در انتقال این اطلاعات به مشتریان خود در تلاش بوده است تا از مزایای محصولات سودمند و ارگانیک بهره ببرند.

به طور کلی انواع عسل طبیعی باید در دمای محیط و بدون نوسانات دمایی  باشند.

دقت نمایید که ایجاد شکرک در انواع عسل طبیعی که حرارت دیده نیستند فرآیندی طبیعی است.

استفاده از ظروف نگهداری شیشه ای یا پلاستیکی مخصوص مواد غذایی و نگهداری آن در کابینت های تمیز آشپزخانه ازجمله  اقدامات موثر برای حفظ کیفیت عسل می باشند.

نحوه مصرف عسل گشنیز ارگانیک مدا:

نحوه مصرف افراد با توجه به سلایق و ذائقه آنها می تواند متفاو ت باشد .

شما می توانید عسل کنار را به تنهایی و یا با اندکی آب لیمو ترش تازه در آب گرم مخلوط نمایید و با نوشیدن آن در

ابتدای صبح و یا نیم ساعت قبل از خواب از یک نوشیدنی سالم  و طبیعی  بهره ببرید.

موارد احتیاط مصرف:

افرادی که دارای حساسیت های مواد غذایی هستند و یا زنان باردار بهتر است با پزشک متخصص خود مشورت

نموده تا متناسب با ویژگی های بدن خود انتخاب درستی از انواع عسل طبیعی داشته باشند.

همچنین افراد مبتلا به بیماری دیابت نیز با دستور پزشک می توانند میزان دوز مصرفی عسل خود را تعیین نموده تا

در حفظ سلامت شان مشکلی نداشته باشند.

مجموعه ارگانیک بار توانسته طیف گسترده ای از محصولات سودمند و ارگانیک و انواع عسل های طبیعی  را با توجه به شرایط خاص مشتریان گردهم آورد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید